Nautica keskusest

Nautica avas uksed 19. oktoobril 2017, pärast põhjaliku laiendus- ja uuenduskuuri läbimist. Nautica kogu renditav pind on 18 500 m² ja seal asub kokku umbes 60 poodi. Nautica pakub turistidele ja naabruskonna inimestele suurepärast ostlemisvõimalust, sest võrratusse asukohta, Tallinna vanalinna ja sadama vahele, on ühe katuse alla mahutatud ainus Tallinna kesklinnas asuv Rimi hüpermarket, uued vaba aja ja meelelahutusrajatised ning suur valik söögikohti.
Nautica on üks kaubanduskeskusi, mis kuulub ettevõttele Capfield ja mille kujundas Ühendkuningriigi arhitektuuribüroo 3D Reid Ltd UK peaarhitekt Mark Anders.

Capfieldist

Capfield on Eestis tegutsev ostukeskuste omanik ja arendaja. Capfieldi portfell koosneb kuuest Eestis asuvast jaekaubanduskeskusest, üüritava brutopinnaga (GLA) üle 80 000 m2 ja ka erinevatest arendamiseks ettenähtud kruntidest. Capfieldi portfell on üks Eesti suurimaid jaekaubandusportfelle, mis sisaldab ihaldatud asukohti kesk- ja eeslinnapiirkondades. Muljetavaldav 65% suurune osa portfelli GLA-st koosneb suurtest ankurüürnikest, kelle hulgas on tuntud kohalikud ja rahvusvahelised kaubamärgid nagu Bauhaus, Maxima, Prisma, Rimi, Selver, H&M, Pepco, LPP moetootemärgid House, Sinsay, Cropp, SportsDirect, Denim Dream, Jysk, Euronics ning Apollo raamatupoed.